Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Στα χέρια της Αστυνομίας ο μπάρμαν πιστολέρο

Με επιχείρηση των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Κρυονερίδας Χανίων συνελήφθη ο 48χρόνος ιδιοκτήτης ενός μπαρ που δεν δίστασε να πυροβολήσει εν ψυχρώ έναν θαμώνα με τον οποίο διαπληκτίστηκε για τον… λογαριασμό! Ο μπάρμαν- «πιστολέρο» θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοκατοχής, οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ήταν προχωρημένα ξημερώματα, όταν ο 38χρόνος κάτοικος της περιοχής Βρυσών, έξω από τα Χανιά, ζήτησε τον λογαριασμό από τον ιδιοκτήτη του καφέ- μπαρ όπου τα έπινε. Όταν εκείνος του είπε τι χρωστάει, ο πελάτης θεώρησε το ποσό υπερβολικό και άρχισαν να τσακώνονται. Ξαφνικά, ο μπάρμαν έβγαλε ένα όπλο που κατείχε παράνομα και πυροβόλησε δυο φορές εναντίον του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο δεξί χέρι!

Ο τραυματίας κατέφυγε μόνος του στο νοσοκομείο, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διηγήθηκε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί. Ο 48χρόνος δράστης αναζητήθηκε στο κατάστημά του, όμως είχε φροντίσει να εξαφανιστεί. Ωστόσο, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν, ενώ βρήκαν στην κατοχή του και το όπλο που είχε χρησιμοποιήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...