Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Τρεις νεκροί σε τροχαία στα Χανιά

A Citroen Xsara patrol car of the Hellenic (Gr...Image via Wikipedia
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα που σημειώβηκαν το τελευταίο τριήμερο στα Χανιά.
Μια 45χρονη από την Βουλγαρία ήταν θύμα τροχαίου που έγινε το πρωί της Κυριακής ενώ την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο Χανίων άφησαν μια 15 χρόνη και ένας 28χρόνος που είχαν τραυματιστεί βαρύτατα τις προηγούμενες ημέρες.
  
Το πρωί, στην Εθνική Οδό Χανίων Κισάμου στο ύψος του κόμβου Ταυρωνίτη, ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η 45 χρόνη εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στην προστατευτική μπάρα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα η γυναίκα να αφήσει την τελευταία της πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν.

Αερογέφυρα ζωής στήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα Χανιά για την μεταφορά οργάνων σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας, ενός 28 χρόνου που είχε τραυματιστεί βαρύτατα το βράδυ της Πέμπτης όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούσθηκε με επαγγελματικό αυτοκίνητο.

Ο άτυχος νέος, νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων και όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του ότι η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη, αυτοί, πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του, δίνοντας ζωή σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Εν τω μεταξύ, την τελευταία της πνοή στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, άφησε μια 15χρόνη που είχε τραυματιστεί βαρύτατα το βράδυ της Παρασκευής.

Η 15χρονη επέβαινε σε μηχανή, η οποία συγκρούσθηκε με ταξί, στον επαρχιακό δρόμο Χανίων - Αεροδρομίου.

Η άτυχη κοπέλα έφερε βαρύτατα τραύματα σε ζωτικά της όργανα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...