Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Το βαπόρι από το ... Μπάρι έφερε κοκα με το ... καντάρι !

Οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξαρθρώθηκε από το Λιμενικό Σώμα Πάτρας σε πλοίο που προερχόταν από το Μπάρι Ιταλίας.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν σε έλεγχο που έγινε σε νταλίκα αμέσως μετά τον κατάπλου του πλοίου.

Οι άνδρες του Λιμενικού κατάσχεσαν κοκαΐνη βάρους 47 κιλών η οποία ήταν κρυμμένη στην καμπίνα νταλίκας που οδηγούσε 52χρονος, ο οποίος και συνελήφθη. Εκτός του 52χρονου οδηγού, συνελήφθη ένας 48χρονος που ακολουθούσε το δρομολόγιο ως συνοδός.

Με τη συμμετοχή ανδρών της ΕΛ.ΑΣ και του ΣΔΟΕ, πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη μεταφορά - παράδοση των ναρκωτικών ώστε να εντοπιστεί ο τελικός παραλήπτης των ναρκωτικών.

Έτσι, συνελήφθη τελικά σε περιοχή της Αθήνας, 48χρονος αλλοδαπός, Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος φέρεται να σχεδίασε και να οργάνωσε την μεταφορά των ναρκωτικών, των οποίων θα ήταν και ο τελικός αποδέκτης. Ο 48χρονος ενεργούσε, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δίωξη Ναρκωτικών, για λογαριασμό μεγαλύτερου κυκλώματος Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών.

Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου σε ειδική ξύλινη κατασκευή. Τα ναρκωτικά ήταν καλυμμένα με ειδική κρέμα και τυλιγμένα με καρμπόν, ώστε να μην εντοπίζονται από μηχάνημα ακτινών Χ (Χ-RAY). Επίσης, πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού βρέθηκε χαρτοκιβώτιο με δέκα κουτιά με τη νοθευτική ουσία "φαινακετίνη".
http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...