Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ταχύτατη καταβολή αποζημιώσεων από την INTERAMERICAN στους Χιώτες ασφαλισμένους της που επλήγησαν από τις πλημμύρες

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Χίο στις 18 Οκτωβρίου άφησαν πίσω τους, εκτός από την απώλεια μιας ζωής, εκτεταμένες ζημιές σε περιουσιακά στοιχεία από τις πλημμύρες, σκορπίζοντας την απόγνωση σε πολλούς κατοίκους του νησιού.

Η INTERAMERICAN, με το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας και της συνέπειας που χαρακτηρίζει την εταιρεία έναντι των ασφαλισμένων της, με ταχύτατες διαδικασίες πραγματογνωμοσύνης και εκτίμησης των ζημιών που προκλήθηκαν προχώρησε σε άμεση αποζημίωση των πληγέντων από τη θεομηνία.

Από το σύνολο των 44 ζημιών που αναγγέλθηκαν στην INTERAMERICAN, 38 περιπτώσεις διακανονίστηκαν έως τις 10 Νοεμβρίου –δηλαδή το 86% των περιπτώσεων- με το ποσόν των αποζημιώσεων να φθάνει συνολικά τα 213.903 ευρώ και τις επιμέρους αποζημιώσεις να κυμαίνονται από 500 μέχρι 100.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει καταβάλει σε αποζημιώσεις ασφαλισμένων περισσότερα από 1,9 δισ. ευρώ κατά από το 2005 έως σήμερα.

Για την επίδοση των επιταγών στους ζημιωθέντες ασφαλισμένους της INTERAMERICAN βρέθηκαν στη Χίο ο Γιώργος Μαυρέλης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing και ο Γιώργος Σπαντιδάκης, Διευθυντής Underwriting και Αποζημιώσεων Γενικών Κλάδων της εταιρείας.

Οι αποζημιώσεις δόθηκαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που οργανώθηκε στο τοπικό Γραφείο Πωλήσεων INTERAMERICAN, παρόντων του Συντονιστή του Γραφείου Μαρίνου Μπαχά και Ασφαλιστικών Συμβούλων της εταιρείας. Όπως τόνισε ο κ. Μαυρέλης, «η INTERAMERICAN με την άμεση ανταπόκρισή της τήρησε στο ακέραιο την αποστολή της να εξυπηρετεί έγκαιρα και αποτελεσματικά τους πελάτες της, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το κύρος, τη φερεγγυότητα και την αξιοπιστία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...