Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΠΡΕΒΕΖΑ:«Διογένεια 2010» στις 16 και 17 Ιουλίου

Πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνουν οι διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις «Διογένεια 2010», που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Ιουλίου 2010 στη Ν. Σινώπη Πρέβεζας.Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πρέβεζας, το Δήμο Ζαλόγγου και τον Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ν. Σινώπης «Διογένης».Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
Παρασκευή 16 Ιουλίου: Παραδοσιακή βραδιά με τους Σάββα Σιάτρα και την Αρετή Κετιμέ στο τραγούδι. Θα εμφανιστούν παράλληλα τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου με ποντιακούς χορούς, ενώ χορούς από την Θράκη θα μας παρουσιάσει ο πολιτιστικός σύλλογος από την Χρυσούπολη Καβάλας.
Σάββατο 17 Ιουλίου: Ποντιακή βραδιά με τους Τσαϊρίδη Στάθη και Στέργιο Ζημπιλιάδη στο τραγούδι, τον Πόλη Εφραιμίδη στη λύρα, τον Κώστα Τυρέκογλου στο νταούλι και τον Κυρκενίδη στο Γαβάλ και το τουλούμ. Χορούς από την περιοχή του Πόντου θα παρουσιάσουν οι σύλλογοι «Διογένης», «Αμισος» Ν. Σαμψούντας, Μικρασιατών και Ποντίων Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...