Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Καλαμάτα: Απόστρατος ταξίαρχος ανέβαζε στο ίντερνετ βιασμούς ανηλίκων!

Η επιχείρηση "Αράχνη" της αστυνομίας, αποκαλύπτει στοιχεία που σοκάρουν - Στο κύκλωμα 200 γνωστά ονόματα, που θα προκαλέσουν σάλο!

Η αποκάλυψη έσκασε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας. Ένας απόστρατος ταξίαρχος του Στρατού,
ένα άτομο - που σύμφωνα με εκείνους που τον γνώριζαν - δεν έδινε δικαιώματα, είναι αναμεμειγμένος σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε το διήμερο 15-17 Ιουνίου. Ο πρώην αξιωματικός του Στρατού εντοπίστηκε και συνελήφθη επ' αυτοφόρω την ώρα που ανέβαζε στο ίντερνετ βίντεο και φωτογραφίες με βιασμούς παιδιών και των δύο φύλων, ακόμη και βρεφών!

Στο κύκλωμα φέρονται αναμεμειγμένα 200 άτομα, πολλά από τα οποία είναι γνωστά στις τοπικές κοινωνίες που ζουν. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι εμπλεκόμενοι καλύπτουν ένα ευρύ κοινωνικό φάσμα σε ότι αφορά τις ιδιότητες που κατέχουν και η επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Οι αξιωματικοί που εποπτεύουν την έρευνα αποφαίνονται ήδη πως η σύλληψη του απόστρατου ταξίαρχου είναι μόνο η αρχή σε ένα κύκλο συλλήψεων ατόμων, με κοινωνικά κριτήρια και χαρακτηριστικά που τους καθιστούν υπεράνω υποψίας. Είναι δε, εντυπωσιακό ότι η γιγαντιαία αυτή έρευνα ξεκίνησε χωρίς ακόμη να έχουν τεθεί στη διάθεση των διωκτικών υπηρεσιών οι εξελικτικές δυνατότητες που θα προσφέρει το «υπερόπλο» που έθεσαν από τον περασμένο Μάιο οι αμερικανικές αρχές στη διάθεση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Το μόνο που απομένει για να τεθεί σε λειτουργία το «υπερόπλο» είναι η παρουσίασή του στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, ώστε να εξασφαλιστεί γνωμοδότηση πως δεν παραβιάζονται ατομικά δικαιώματα και προσωπικά δεδομένα από τη χρήση του.

Το υπερσύστημα, έχει την κεντρική του βάση στις ΗΠΑ. Κάθε βίντεο και φωτογραφία από τη στιγμή που αγκιστρώνεται σε κάποιο σάιτ αποκτά ένα ειδικό, πολύπλοκο αλγοριθμικό ίχνος (Hush Value), το οποίο σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις, είναι ηλεκτρονικά 12 φορές πιο «μοναδικό» απ’ ό,τι το DNA των ανθρώπων.

Κάθε νέο υλικό που ανακαλύπτεται από την καθημερινή περιήγηση καταχωρείται αυτόματα στην κεντρική βάση και σε πραγματικό χρόνο βλέπουν τις προσθήκες οι on line συνδεδεμένες και πιστοποιημένες ανά τον κόσμο διωκτικές υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...