Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μύκονο


Άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν στη Μύκονο, αργά το βράδυ της Παρασκευής, δύο αδέλφια, ηλικίας 28 και 27 ετών αντίστοιχα, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, εξύβριση, απειλή, καθώς και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, είχαν πληροφορίες για μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών ουσιών. Έτσι στη μία το βράδυ, εντόπισαν τον 28χρονο συλληφθέντα, εν ενεργεία Λιμενικό, να βγαίνει από πλοίο προερχόμενο από το λιμάνι της Ραφήνας. Ο 28χρονος μάλιστα επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο εκείνος όμως, ανέπτυξε ταχύτητα ενώ τον ακολουθούσε και ο 27χρονος αδελφός του, ο οποίος επέβαινε σε άλλη μοτοσικλέτα.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, ο 28χρονος πέταξε σε μία γλάστρα, νάϋλον συσκευασία που περιείχε ναρκωτική ουσία (προφανώς κοκαΐνη) βάρους 93,6 γραμμάρια, την οποία ανίχνευσε αστυνομικός σκύλος.

Στη συνέχεια συνέλαβαν τον 27χρονο, ο οποίος δεν είχε άδεια οδηγήσεως μοτοσικλέτας, ενώ μετά από λίγη ώρα συνελήφθη και ο 28χρονος, ο οποίος εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς.

Στην κατοχή του 28χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των χιλίων πεντακοσίων τριάντα ευρώ, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα, καθώς και οι δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες, ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το απόγευμα στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σύρου. ZOUGLA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...