Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Η EUROMEDICA ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Προσφέρει για τρίτη χρονιά «Αριστείο» μαθητικής  απόδοσης €10.000 
 
Για τρίτη  χρονιά ο Όμιλος Euromedica προκηρύσσει πρόγραμμα υποτροφιών και θεσπίζει «Αριστείο», το οποίο απευθύνεται σε αριστούχους απόφοιτους Λυκείου ακριτικών και δυσπρόσιτων περιοχών που θα εισαχθούν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) όλων των κατευθύνσεων το 2010. Το «Αριστείο» της Euromedica ανέρχεται στο ποσό των 10.000 ευρώ και θα καταβληθεί εφάπαξ, ενώ ως κριτήριο αξιολόγησης για τη διεκδίκηση του ορίζεται ο βαθμός εισαγωγής του μαθητή στο Α.Ε.Ι. της επιλογής του.  
Οι φετινοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν αποφοιτήσει από δημόσιο Λύκειο των περιοχών Βουλγαρελίου Άρτας, Καρπερού Γρεβενών, Απερίου Καρπάθου, Λιμεναρίων Θάσου, Ιθάκης Κεφαλληνίας, Τυχερού Έβρου, Σταυρούπολης Θράκης, Ξυλαγανής Ροδόπης, να έχουν εισαχθεί σε Α.Ε.Ι. στην ελληνική επικράτεια, να έχουν εγγραφεί και να παρακολουθούν τα μαθήματα και τέλος, να έχουν λάβει αναβολή (στη περίπτωση που έχουν υποχρέωση στρατιωτικής θητείας), η οποία καλύπτει, κατά την έναρξη της υποτροφίας, όλη τη διάρκεια σπουδών τους. Το «Αριστείο» θα δοθεί στον πρώτο σε βαθμολογία εισαχθέντα σε Α.Ε.Ι. 
Η Euromedica, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, με γνώμονα ότι η πρόσβαση στην παιδεία, η ανταμοιβή της προσπάθειας και η παρότρυνση των νέων ανθρώπων για την κατάκτηση της γνώσης είναι η σημαντικότερη επένδυση στο μέλλον μας, έχει προχωρήσει σε ενέργειες υποστήριξης του εκπαιδευτικού έργου και της μάθησης.
Ενισχύοντας τον άξονα της εκπαίδευσης  στις δυσπρόσιτες και ακριτικές περιοχές της Ελλάδας και συνεισφέροντας έμπρακτα στην ευόδωση των μελλοντικών αναζητήσεων άριστων μαθητών Λυκείων που πέτυχαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, στηρίζει με επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια το πρόγραμμα σπουδών που επέλεξαν και πέτυχαν να ακολουθήσουν, επιβραβεύοντας τους με «Αριστείο» μαθητικής επίδοσης.
 
Οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι σχολείων των προαναφερόμενων περιοχών μπορούν να ενημερωθούν και να δουν τη σχετική προκήρυξη με τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αίτηση χορήγησης της υποτροφίας στο δικτυακό τόπο http://www.euromedica.gr. Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα πρέπει να υποβληθούν προς τον όμιλο Euromedica ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή έως και τις 8 Οκτωβρίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...