Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ασυνείδητοι γονείς παράτησαν σε σκαλιά τα αγγελούδια τους

Own PhotographImage via Wikipedia
Yπό την προστασία της αστυνομίας και τη φροντίδα του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκονται πλέον τα δύο αγγελούδια, τα οποία εγκατέλειψαν έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας οι νεαροί γονείς τους.

Η περιπέτεια για τα δύο κοριτσάκια, ηλικίας μόλις 14 μηνών και 5 μηνών, ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής, όταν οι γονείς τους τα παράτησαν στα σκαλοπάτια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας και έπειτα τράπηκαν σε φυγή. Οι άντρες της Ασφάλειας, ξαφνιασμένοι από το γοερό κλάμα των δύο μωρών, βγήκαν έξω για να δουν τι συμβαίνει και έκπληκτοι τα αντίκρισαν μόνα τους, κοντά στην είσοδο. Δίπλα τους ήταν και ένα σακίδιο που περιείχε βρεφικά είδη. Προς στιγμήν επικράτησε αναστάτωση, καθώς κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ποιος πατέρας και ποια μητέρα θα άφηνε τα παιδιά του μόνα και αβοήθητα μέσα στη νύχτα.

Οι αστυνομικοί τα πήραν αγκαλιά και προσπάθησαν να τα καθησυχάσουν. Τα σπαραχτικά κλάματα όμως δεν τους άφησαν και πολλές επιλογές. Ετσι με περιπολικό τα μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου εξακολουθούν να παραμένουν, ενώ ενημερώθηκε και ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού», άνθρωποι του οποίου έσπευσαν στο πλευρό τους και τα αγκάλιασαν με αγάπη και στοργή.

Υστερα από εξονυχιστικές έρευνες των αρχών τα ξημερώματα εντοπίστηκαν και οι γονείς τους. Πρόκειται για ένα νεαρό ζευγάρι Ρομά, ηλικίας 20 ετών, το οποίο οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και ομολόγησε ότι εγκατέλειψε τα παιδιά του. Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία και χθες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...