Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Αστυνόμος-"φορτηγατζής" ξεσκέπασε μαστρωπούς στην Αρτα

Παριστάνοντας τον…φορτηγατζή επί 20 ολόκληρες ημέρες, ένας νεαρός αστυνομικός της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Άρτας κατόρθωσε να διεισδύσει σε κύκλωμα μαστροπείας που εκμεταλλευόταν μια νεαρή γυναίκα από την Νιγηρία και να οδηγήσει στην σύλληψη των μελών του!

Ο αστυνομικός πήγαινε καθημερινά ως πελάτης σε ένα μπαρ στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι η νεαρή Αφρικανή εξαναγκαζόταν να εκδίδεται σε «έμπιστους» θαμώνες. Έτσι, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του υπεύθυνου του κέντρου διασκέδασης και του ιδιοκτήτη.

Όταν αποφασίστηκε να γίνει η επιχείρηση για την σύλληψη των μελών του κυκλώματος, ο αστυνομικός ζήτησε από τον υπεύθυνο να συνευρεθεί ερωτικά με την 25χρονη Νιγηριανή. Εκείνος συνεννοήθηκε με τον ιδιοκτήτη του μπαρ και του ζήτησε 100 ευρώ, τα οποία ο αστυνομικός πλήρωσε με δύο προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Εκείνη τη στιγμή, όρμησαν οι συνάδελφοί του στο μπαρ και συνέλαβαν τους δύο άνδρες με τα χρήματα στο χέρι. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και σε βάρος της νεαρής αλλοδαπής για πορνεία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...