Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Αιματηρή επίθεση κουκουλοφόρων σε ταβέρνα στην Αμφιλοχία

Σκηνές άγριας Δύσης εκτιλύχθηκαν τα ξημερώματα σε εστιατόριο στην Αμφιλοχία, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ τραυματίζοντας τρεις πολίτες, έναν εκ των οποίων σοβαρά.

Ομάδα κουκουλοφόρων που κρατούσαν καλάσνικοφ εισέβαλε σήμερα τα ξημερώματα σε ταβέρνα που βρίσκεται στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος της Αμφιλοχίας. Οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν, την ώρα που στο κατάστημα βρίσκονταν δεκάδες ανυποψίαστοι πελάτες.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε μια γυναίκα 66 ετών, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ελαφρά τραυματίες είναι δύο νεαροί, 16 και 28 ετών, τους οποίους βρήκαν οι σφαίρες.

Οι δράστες εισέβαλαν στο εστιατόριο, στο οποίο κάνουν συνεχώς στάσεις λεωφορεία των ΚΤΕΛ που εκτελούν υπεραστικά δρομολόγια, αλλά και λεωφορεία με προορισμό την Αλβανία. Στο χώρο βρίσκονταν περίπου 100 άτομα - κυρίως Αλβανικής υπηκοότητας - όταν οι άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν στο ταβάνι, προφανώς για εκφοβισμό.

Από τις σφαίρες που εξοστρακίστηκαν, τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο νεαροί. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να ληστέψουν το κατάστημα ή τους πελάτες. Ωστόσο, κατά τη διαφυγή τους συνέχισαν να πυροβολούν, τραυματίζοντας σοβαρά την 66χρονη, που βρισκόταν μέσα σε σταθμευμένο λεωφορείο στο πάρκινγκ του εστιατορίου. Η σφαίρα βρήκε την άτυχη γυναίκα στο λαιμό και η 66χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Αγρινίου, μαζί με τους άλλους δύο τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...