Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Οικογενειακή τραγωδία στην Αχαΐα

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τη διπλή οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε το πρωί του Σαββάτου, στην Κλειτορία της Αχαΐας, όπου πατέρας και γιος βρέθηκαν νεκροί με διαφορά λίγων ωρών.

Τον 25χρονο βρίσκει νεκρό η μητέρα του μέσα στο δωμάτιό του με δύο σφαίρες στο κεφάλι και δίπλα του ένα κυνηγετικό όπλο. Λίγες ώρες αργότερα ο 50χρονος πατέρας αφήνει την τελευταία του πνοή στη στάνη της οικογένειας.
Ανδρες της αστυνομίας, μόλις ενημερώθηκαν για τον θάνατο του 25χρονου, έσπευσαν στο σπίτι, ενώ κάτοικοι του χωριού μεταβαίνουν σε ορεινή περιοχή όπου η οικογένεια διατηρούσε στάνη, ενημερώνουν τον πατέρα για το τραγικό περιστατικό και φεύγουν.
Οι ώρες περνούσαν και ο 50χρονος δεν πηγαίνει στο σπίτι του. Ανήσυχοι οι φίλοι του επιστρέφουν και πάλι στη στάνη και βρίσκουν τον άνδρα νεκρό.
ΝεκροψίαΠατέρας και γιος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ρίου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Οπως αποδείχτηκε ο θάνατος του 50χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ ο 25χρονος αυτοκτόνησε.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο πρώτος πυροβολισμός δεν ήταν θανατηφόρος και για τον λόγο αυτόν ο νεαρός τράβηξε για δεύτερη φορά τη σκανδάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...