Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Τους έπιασαν με 96 κιλά κάνναβη !

Συνελήφθησαν χθες (13-02-2011) στη Θεσπρωτία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 26 και 31 ετών αντίστοιχα, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, την 00.15 ώρα περίπου της 13-02-2011 οι συλληφθέντες κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε επαρχιακή οδό της περιοχής Φιλιατών (διασταύρωση Γηρομερίου – Φιλιατών), δεν σταμάτησαν σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να ακινητοποιηθεί εκτός δρόμου. Ακολούθησε πεζή καταδίωξη κατά την οποία συνελήφθη ο συνοδηγός του οχήματος. Ο οδηγός συνελήφθη μετά από αναζητήσεις, την 10.30΄ώρα της 13-02-2011 στο Παλαιοκκλήσι Θεσπρωτίας. 

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα βρέθηκαν στον χώρο αποσκευών και στην καμπίνα επιβατών τέσσερις σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενενήντα έξι (96) κιλών περίπου. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ τα ναρκωτικά και το όχημα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...