Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Σοκ στη Βόνιτσα με μανιακό που σημάδευε αστυνομικό

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας, όταν ένας άντρας, σε κατάσταση αμόκ, απείλησε με πυροβόλο όπλο τον αξιωματικό υπηρεσίας.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο 43χρονος πήγε να παραπονεθεί για μία κολόνα του ΟΤΕ που είχε πέσει κοντά στο σπίτι του.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας του απάντησε πως δεν ήταν εκείνος αρμόδιος για να δώσει λύση στο θέμα, γεγονός που εξαγρίωσε τον 43χρονο άντρα.

«Αρχισε να βρίζει και να απειλεί τον αστυνομικό που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν μόνος του στο τμήμα, όταν ξαφνικά έβγαλε ένα πυροβόλο όπλο που είχε στην κατοχή του και τον σημάδεψε» τόνισε μιλώντας στην «Espresso» ο αστυνομικός διευθυντής Ακαρνανίας Γιώργος Κολονέλος και πρόσθεσε: «Ευτυχώς, έφυγε δίχως να κάνει πράξη την απειλή του, για να συλληφθεί λίγο αργότερα από αστυνομικούς που είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Ωστόσο, δεν βρέθηκε στην κατοχή του το όπλο με το οποίο απείλησε τον αξιωματικό, αλλά σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκε μία κυνηγετική καραμπίνα. Ο συλληφθείς θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος και θα κρίνει αν πρέπει να παραπεμφθεί για ψυχιατρική εξέταση».

Το περιστατικό συνέβη ακριβώς δύο μήνες μετά την ομηρία στην εφορία της Βόνιτσας, κατά την οποία τραυματίστηκε από τα πυρά ενός 47χρονου ένας αστυνομικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...