Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Γκαζάκι- «βόμβα» εξερράγη σε σπίτι στην Καρδίτσα!

«Άγιο» είχε μια οικογένεια σε περιοχή της Καρδίτσας, όταν ξαφνικά ένα γκαζάκι εξερράγη χωρίς αιτία στην κουζίνα του σπιτιού της προκαλώντας μεγάλες ζημιές!

Ο εκκωφαντικός κρότος έκανε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, την σύζυγό του και την κόρη τους να πεταχτούν έντρομοι έξω από το σπίτι!

Το περίεργο ατύχημα συνέβη στο διώροφο σπίτι της οικογένειας στο δημοτικό διαμέρισμα Αγίου Θεοδώρου, όταν ευτυχώς κανείς από τα μέλη της δεν βρισκόταν στην κουζίνα.

Η έκρηξη κατέστρεψε σχεδόν ολοσχερώς την κουζίνα, ενώ από το οστικό κύμα καταστράφηκαν ένα τμήμα της ψευδοροφής στο διπλανό δωμάτιο, η τζαμαρία στον πάνω όροφο του σπιτιού, τα κουφώματα, ακόμη και τα… κεραμίδια από την στέγη!

Η Πυροσβεστική επενέβη αμέσως και έσβησε τις φλόγες που τύλιξαν το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού και ειδικός εμπειρογνώμονας ερευνά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η έκρηξη.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, η φιάλη υγραερίου ήταν καινούργια, καλής ποιότητας και είχε αγοραστεί την προηγούμενη ημέρα! Η σύζυγός του την είχε αφήσει στον πάγκο της κουζίνας, μακριά από την εστία που δεν ήταν αναμμένη, αλλά και από άλλες συσκευές που τυχόν ανέβαζαν την θερμοκρασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...