Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ρουμάνες πιάστηκαν για πορνεία στην Καλαμάτα

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας, αξιοποιώντας σχετική πληροφορία, συνέλαβαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Καλαμάτα τρεις Ρουμάνες 40, 35 και 20 ετών, κατηγορούμενες η μεν πρώτη για μαστροπεία και οι άλλες δύο για πορνεία.

Συγκεκριμένα, η 40χρονη, μαζί με έναν 51χρονο ομοεθνή της, που είναι ζευγάρι και διαμένουν σε διαμέρισμα στην Καλαμάτα, προήγαγαν στη πορνεία κατ' επάγγελμα και από κερδοσκοπία, μέσα στο σπίτι τους, γυναίκες ομοεθνείς τους.

Η σύλληψη έγινε, όταν αστυνομικός, προφασιζόμενος τον πελάτη, πήγε στο σπίτι της 40χρονης και συμφώνησε μαζί της αντί του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ, το οποίο έλαβε και είχε προσημειωθεί, να έρθει σε σεξουαλική επαφή με μία από τις δύο γυναίκες που βρίσκονταν εκεί.

Όταν ο αστυνομικός αποσύρθηκε στο δωμάτιο με τη γυναίκα, αποκάλυψε την ταυτότητά του και από κοινού με αστυνομικούς που περίμεναν απ' έξω συνέλαβαν τις τρεις γυναίκες.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των πενήντα (50) ευρώ, προφυλακτικά, καθώς και δέκα (10) DVD με ερωτικό περιεχόμενο.

Ο 51χρονος σύντροφος της 40χρονης απουσίαζε από το σπίτι και αναζητείται.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...