Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Δημοτικός υπάλληλος πυροβόλησε καταστηματάρχη

Σε θρίλερ εξελίχθηκαν οι δημοτικές εργασίες που έκανε στην παραλία της Αγριάς ένα συνεργείο του δήμου Βόλου. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους δημοτικούς υπαλλήλους λογομάχησε με καταστηματάρχη της περιοχής, για  αδιευκρίνιστο λόγο.

Ο καυγάς τελείωσε το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά ο δημοτικός υπάλληλος επέστρεψε το απόγευμα οπλισμένος και παραλίγο να γίνει μακελειό!

Ο δράστης μπήκε στο κατάστημα του επιχειρηματία κρατώντας απειλητικά ένα όπλο! Μόλις τον είδε, του κόλλησε την κάννη κάτω από το λαιμό, έτοιμος να πυροβολήσει! Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ο καταστηματάρχης κατάφερε να του σπρώξει το χέρι και να αλλάξει τη στόχευση. Ο κρότος του πυροβολισμού σήκωσε στο πόδι την περιοχή, αλλά το βλήμα χτύπησε στο ταβάνι!

Και ενώ πλήθος κόσμου συνέρρεε στο μαγαζί για να δει τι είχε συμβεί, ο επιχειρηματίας κατάφερε να ακινητοποιήσει τον ένοπλο και να του πάρει το πιστόλι! Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, οι οποίοι συνέλαβαν τον δημοτικό υπάλληλο και τον έβαλαν στα κρατητήρια ως αύριο, που θα παραπεμφθεί στην Εισαγγελία Βόλου με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...