Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Άγρια καταδιώξη στην εθνική για δύο απαγωγείς

Μερικές μόνο ώρες μπόρεσαν να παραμείνουν ασύλληπτοι δύο Κινέζοι ηλικίας 28 και 38 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι απήγαγαν γυναίκα ομοεθνή τους.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης, στη Μεσσήνη, έξω από το σπίτι της γυναίκας. Τέσσερις συνολικά άνδρες απήγαγαν την 39χρονη, την οποία έδεσαν, φίμωσαν και έβαλαν στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου. Σε αυτό επιβιβάστηκαν οι δύο ενώ οι υπόλοιποι χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους άλλο αυτοκίνητο.
Όμως έγιναν αντιληπτοί από πολίτη, ο οποίος και ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία.
Αμέσως ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες, με τη συνεργασία τριών αστυνομικών διευθύνσεων, της Αργολίδας, της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας.
Περιπετειώδης σύλληψη
Έτσι, στις δέκα το βράδυ της Τρίτης εντοπίστηκε στα Παραδείσια του δήμου Μεγαλόπολης στην Αρκαδία, το ένα από τα δύο ΙΧ. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στους επιβαίνοντες ώστε να σταματήσουν για έλεγχο, εκείνοι όμως όχι μόνο δε σταμάτησαν, αλλά αντίθετα ανέπτυξαν ταχύτητα και κατευθύνθηκαν προς την Τρίπολη.
Όταν κατάλαβαν πως δεν μπορούσαν να ξεφύγουν, εγκατέλειψαν το όχημά τους λίγο μετά τη σήραγγα του Αρτεμισίου. Μέσα στο πορτμπαγκάζ βρέθηκε η 39χρονη Κινέζα δεμένη και με αυτοκόλλητη ταινία στο στόμα. 
Άλλοι αστυνομικοί μπόρεσαν και εντόπισαν στην ίδια περιοχή τους άλλους δύο δράστες, Κινέζοι, κάτοικοι Αθηνών, οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ ομολόγησαν τη συμμετοχή τους στην απαγωγή.
Στη κατοχή του ενός βρέθηκε πλαστό διαβατήριο Ιαπωνίας με τη φωτογραφία του.
Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία οι απαγωγείς σκόπευαν να ζητήσουν λύτρα από το σύζυγο της 39χρονης, έμπορος στην περιοχή της Μεσσηνίας.
Για τους άλλους δύο δράστες οι οποίοι και αναζητούνται, οι πληροφορίες λένε πως είναι επίσης Κινέζοι.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...