Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

«Αποκριάτικη Αλφαβητοπαρέλαση» στην Καβάλα

Θεσμός για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Καβάλα τείνει να γίνει η «Αποκριάτικη Αλφαβητοπαρέλαση», που διοργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά.

Κανείς από τους διοργανωτές της 1ης «Αποκριάτικης Αλφαβητοπαρέλασης», πριν από έξι χρόνια δεν μπορούσε να φανταστεί τη μεγάλη απήχηση που θα είχε τα επόμενα χρόνια η πρωτοβουλία αυτή που δειλά-δειλά ανέλαβαν να υλοποιήσουν το 2006 τα μέλη της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Νομού Καβάλας με τη συνεργασία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τη συμπαράσταση του Δήμου Καβάλας και πολλών εθελοντών.


Η φετινή «Αποκριάτικη Αλφαβητοπαρέλαση» είναι αφιερωμένη στους ήρωες του Walt Disney, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στους κεντρικούς δήμους της πόλης κι αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερα από 1500 παιδιά από όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Καβάλας.
Να σημειωθεί ότι το ερχόμενο Σάββατο 19 Φεβρουαρίου όλα τα παιδιά θα κατασκευάσουν και θα φιλοτεχνήσουν τη μασκότ της φετινής Αλφαβητοπαρέλασης, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα διοργανωθεί το ετήσιο αποκριάτικο πάρτι των παιδιών.

piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...