Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Στυλίδα: Πήγαν να εμβολίσουν περιπολικό με κλεμμένο αυτοκίνητο

Στυλίδα, 4 περίπου τα ξημερώματα. Το περιπολικό κατεβαίνει τον κεντρικό δρόμο και προσπαθεί να στρίψει σε ένα στενό αριστερά.

Ξαφνικά δύο αυτοκίνητα πετάγονται από το στενό με μεγάλη ταχύτητα. Εάν ο οδηγός του περοπολικού δεν πατούσε φρένο θα το είχαν εμβολίσει.

Ο αστυνομικός ακολουθεί τα δύο αυτοκίνητα, που τρέχουν προς την εθνική με κατεύθυνση τη Λαμία, καταλαβαίνοντας πως κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Τα δύο αυτοκίνητα, ένα Toyota Rav4 και ένα Fiat Punto, τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και το περιπολικό δεν μπορεί να τα ακολουθήσει.

Στο ύψος του εργοστασίου της " ΑΚΜΗΣ" τα βλέπει πλέον στο βάθος του δρόμου. Το κέντρο έχει ενημερωθεί, αλλά τα μπλόκα που στήθηκαν δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα δύο αυτοκίνητα.

Λίγα λεπτά αργότερα η αστυνομία δέχεται τηλεφώνημα, από κάτοικο της Στυλίδας, ότι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι του και αφού πήραν χρυσαφικά, κινητά και άλλα, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και έφυγαν με αυτό.
Ήταν το Toyota Rav4, που οι αστυνομικοί κυνηγούσαν πριν λίγο, ενώ οι συνεργοί τους ακολουθούσαν με το Punto.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, από την περιγραφή και τα στοιχεία δεν προέκυψε ότι το Punto είναι αυτό με το οποίο διέφυγαν προχθές οι αδίστακτοι κακοποιοί, που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αστυνομικό στη Βοιωτία...

LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...