Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ροζ επιστολές αναστατώνουν χωριό και πρωην βουλευτή!!!

A typical mailbox of ELTA (Greek post).Image via WikipediaΠερισσότερες από 30 είναι οι χειρόγραφες , κακογραμμένες και ανορθόγραφες επιστολές που αναστάτωσαν τις τελευταίες μέρες τη μικρή κοινωνία χωριού της Β. Ελλάδας… (Αγία Ελένη Σερρών).

Ο άγνωστος επιστολογράφος που έχει γίνει «φόβος και τρόμος» των κατοίκων του μικρού χωριού , το τελευταίο διάστημα «βομβαρδίζει» με ανώνυμες επιστολές τους κατοίκους του χωριού, στις οποίες αφήνει «ροζ» υπονοούμενα, και όχι μόνο, αλλά και για προσωπικές ή επαγγελματικές πτυχές των παραληπτών.

Μερικές από αυτές γράφουν : «Έμαθα που συναντάς την ερωμένη σου», «Έχω μάθει πόσα κλέβεις από τον συνέταιρό σου», «Γνωρίζω τι κάνει η γυναίκα σου», «Θα έρθω να σε βρω εκεί που χαρτοπαίζετε στην παράνομη λέσχη»

Παραλήπτης επιστολής είναι και ένας πρώην βουλευτής που κατάγεται από αυτό το χωριό …επικοινωνήσαμε μαζί του και μας είπε πως σε εκείνον η ανώνυμη επιστολή έφτασε όσο ήταν ακόμη βουλευτής και τον παρότρυνε πώς να ασκήσει τα πολιτικά του καθήκοντα χωρίς ωστόσο όπως μας είπε να τον απειλεί.

Οι επιστολές φτάνουν μέσω ΕΛΤΑ και οι κάτοικοι αγανακτισμένοι πήγαν στην εισαγγελία για το καταγγείλουν. Μετά από αυτή την κίνηση άρχισε έρευνα τόσο από την εισαγγελία όσο και από την αστυνομία…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «μαρτυριάρης» είναι ένας 50χρονο που με αυτόν τον τρόπο, θέλει να εκδικηθεί την πρώην σύζυγο του και τη διάλυση της οικογενείας του.

SELEO.GR
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...