Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ληστής - αστραπή χτύπησε 20 βενζινάδικα !

Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε! Το τρείς βέβαια δεν ισχύει στην περίπτωση του νεαρού ληστή των βενζινάδικων καθώς μέσα σε έξι μόλις μήνες είχε κάνει πάνω από 20 ληστείες σε βενζινάδικα και πρακτορεία προπό. Ωστόσο επειδή ο θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά αγαπά και το νοικοκύρη, ο τετραπέρατος ληστής έπεσε στα χέρια της αστυνομίας μαζί με έναν συνεργό του.

Ο νεαρός ληστής που είχε το παρατσούκλι «καπνός» επειδή έφευγε γρήγορα με τα πόδια κάθε φορά που λήστευε ένα βενζινάδικο ή ένα πρακτορείο, είχε απίστευτο σχέδιο: μαζί με το συνεργό του, λήστευε ανάλογα με τις ανάγκες του αλλά και με το πώς διαμορφωνόταν η επικαιρότητα.

Για τις μεγάλες μπάζες, όταν είχε μεγάλους αγώνες επέλεγε τα πρακτορεία Προ-πό. Αντίθετα, όταν δεν είχε λεφτά, λήστευε οίκους ανοχής. Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή της νοτιοανατολικής Αττικής Αντώνη Μπάκα: «είχε επισκεφθεί οίκο ανοχής, και μετά πήγε σε παρακείμενο κέντρο διασκέδασης, κατανάλωσε αλκοόλ, αλλά όταν συνειδητοποίησε μαζί με την παρέα του ότι δεν είχαν λεφτά να πληρώσουν, επέστρεψε και λήστεψε τον οίκο ανοχής, και τη συγκεκριμένη γυναίκα που είχε συνευρεθεί».

 Ο  ληστής- «καπνός», εκτός από γρήγορος ήταν και άρτια ενημερωμένος, καθώς παρακολουθούσε φανατικά το αστυνομικό ρεπορτάζ: « Κατανάλωναν αμέσως τα χρήματα που έπαιρναν και συνέχιζαν την επόμενη ημέρα με άλλη ληστεία. Αφού πρώτα ενημερώνονταν από το αστυνομικό δελτίο κάθε πρωί, από τα κανάλια ή από το ίντερνετ που έχουν γίνει ληστείες, για να μην πάει την ίδια ημέρα αυτός»,αναφέρει ο αστυνομικός διευθυντής.

Στο βίντεο ο νεαρός ληστής διακρίνεται καθαρά να ληστεύει έναν υπάλληλο βενζινάδικου σε μια από τις τελευταίες του ληστείες και να εξαφανίζεται τόσο γρήγορα όσο ήρθε.  Σαν… «καπνός» όπως πολύ σωστά είχε βγει και το παρατσούκλι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...