Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική οδό Τριπόλεως- Πύργου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στις 23, 24 και 25 του μηνός, στο τμήμα της Εθνικής οδού Τριπόλεως-Λεβιδίου-Λαγκαδίων, από το 330 ως το 79ο χιλιόμετρο, λόγω εκτέλεσης ερευνητικών γεωτρητικών εργασιών στην είσοδο Λαγκαδίων, για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και την αποτροπή τυχόν ατυχημάτων.
Για το χρονικό αυτό διάστημα, η κυκλοφορία των πάσης φύσεως οχημάτων, που κατευθύνονται από την Τρίπολη προς τον Πύργο και αντίστροφα, μέσω Λαγκαδίων, θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:
α. Στο 33ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Τρίπολης-Πύργου θα εκτρέπεται η πορεία τους, θα εισέρχονται στην Ε.Ο Τρίπολης- Πάτρας (111) και μέσω αυτής θα εισέρχονται στον Νομό Αχαΐας, θα κινούνται μέχρι την διασταύρωση Δάφνης Καλαβρύτων και από εκεί θα ακολουθούν την διαδρομή Δάφνη - Πουρναριά - παράλληλα λίμνης Λάδωνα-φράγμα Λάδωνα -Τρόπαια-Σταυροδρόμι και αντίστροφα ή
β. Μετά το 56ο χιλιόμετρο, θα εκτρέπεται η πορεία τους και θα κινούνται μέσω Δημητσάνας - Ζάτουνας - Παλούμπας - Λουτρών Ηραίας - Κοκλαμά και αντίστροφα.
www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...