Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Από ρεπόρτερ... κυνηγός ληστών!

Από ρεπόρτερ... κυνηγός ληστών! Ο λόγος για τον Πατρινό δημοσιογράφο του Achaia Channel, Νίκο Αγγελόπουλο, ο οποίος βγαίνοντας από τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού που εργάζεται, έγινε αυτόπτης μάρτυρας... ληστείας! 

Στην είσοδο του καναλιού τον περίμενε φίλος του αστυνομικός (εκτός υπηρεσίας) και καθώς περπατούσαν και απομακρύνονταν από τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού, άκουσαν φωνές.

 Είδαν μία κυρία στο έδαφος να κλαίει και δύο άντρες να τρέχουν στην οδό Μαιζώνος και Μαξίμου στην Πάτρα, προς την Ακτή Δυμαίων. 

Η γυναίκα τούς είπε πως της είχαν αρπάξει την τσάντα και τότε τόσο ο ρεπόρτερ όσο και ο αστυνομικός άρχισαν να κυνηγούν τους τσαντάκηδες.

Οι τσαντάκηδες έτρεχαν και τους ακολουθούσαν ο ρεπόρτερ με τον αστυνομικό σε απόσταση 50 μέτρων. Παράλληλα είχε ειδοποιηθεί και η άμεση δράση. Δημοσιογράφος και αστυνομικός κάλυψαν μία απόσταση 2 χιλιομέτρων τρέχοντας μέχρι το συγκρότημα "Λαδόπουλου", όπου τελικά οι τσαντάκηδες ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς. Στην αστυνομία δήλωσαν πως έκαναν τη ληστεία γιατί... δεν είχαν να φάνε! Πάντως, το παρουσιαστικό τους και γενικότερα η εμφάνισή τους δεν θύμιζε σε τίποτα... φτωχούς ανθρώπους.

"Δεν ξέρω αν ήταν σωστό, σήμερα που το σκέφτομαι, να κυνηγήσουμε τους δύο ληστές, αφού θα μπορούσαν να οπλοφορούν. Ομως, βλέποντας τη γυναίκα απελπισμένη να κλαίει, δεν σκέφτηκα το παραμικρό και άρχισα να τρέχω προς την κατεύθυνσή τους", λέει ο δημοσιογράφος στο "Εθνος".

ΛΙΝΑ ΜΠΑΣΤΑ ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...