Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ανησυχία στην περιοχή της Πάργας από τις συνεχείς διαρρήξεις

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί στους κατοίκους πολλών χωριών της ευρύτερης περιοχής της Πάργας, το φαινόμενο των συχνών και επαναλαμβανόμενων διαρρήξεων.

Τόσο στην Πάργα, όσο και στην Αγιά αλλά ειδικά στην Ανθούσα από το καλοκαίρι και μετά έχουν σημειωθεί αρκετά κρούσματα που έχουν «θορυβήσει» τους κατοίκους, οι οποίοι είναι ανάστατοι.

Να σημειώσουμε ότι τους τελευταίους μήνες έχουν κάνει «φτερά» τουλάχιστον 15 μηχανές μεγάλου κυβισμού από τα τρία δημοτικά διαμερίσματα ενώ οι άγνωστοι «χτυπούν» πλέον και καταστήματα της περιοχής κάτι που, όπως επισημαίνουν οι ίδιοι οι κάτοικοι, δεν έχει προηγούμενο στην περιοχή τους.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι σε διάστημα τριών ημερών άγνωστοι δράστες μπήκαν σε καταστήματα εστίασης, αγροεφοδίων και ένα φαρμακείο ενώ μεταξύ άλλων αφαίρεσαν και μια ταμειακή μηχανή με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης να αναγκαστεί να πληρώσει και... πρόστιμο.

Οι κάτοικοι του Δήμου, ανάστατοι, αναγκάζονται να τοποθετούν τις μηχανές τους ακόμη και μέσα στα σπίτια αφού φοβούνται ότι δεν θα τις βρουν το επόμενο πρωί. Προβληματισμό προκαλεί πάντως το γεγονός ότι δύο από τις μηχανές που εκλάπησαν βρέθηκαν στον ποταμό Καλαμά ,προφανώς γιατί οι δράστες δεν κατάφεραν να τις περάσουν απέναντι-ενώ κάποιες άλλες βρέθηκαν από ιδιοκτήτες τους στην Αλβανία.

Η αύξηση της εγκληματικότητας αυτής δημιουργεί ανησυχία στους κατοίκους οι οποίοι ζητούν από την πολιτεία την στελέχωση με προσωπικό του αστυνομικούς τμήματος ώστε να υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση.

ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Αναρτήθηκε από epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...