Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Εκλογές στον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας..

Στη διάρκεια της 33ης εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου, έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, 2010..2013, στο οποίο «εκπροσωπείται» επάξια όλη η τέως επαρχία Καλαβρύτων.
Παλαιά και νεότερα μέλη του Συλλόγου αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα και συνέπεια να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο που επιτελείται τα τελευταία χρόνια, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη διάσταση στις δραστηριότητες του Παγκαλαβρυτινού.

Τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν τη διάθεσή τους να είναι κοντά στο Σύλλογο και να προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις, για τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων του και την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων που αφορούν την προβολή της Αχαΐας, και την ανάπτυξη της τέως επαρχίας Καλαβρύτων και του Νομού γενικότερα.

Κορυφαία στιγμή στη συνέλευση ήταν η έγκριση της πρότασης που κατέθεσε ο κ. Φραντζής για την ενοποίηση των Καλαβρυτινών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην Πάτρα. Όπως είπε ο κ. Φραντζής «ήρθε η ώρα όλοι οι μικροί σύλλογοι να ενσωματωθούν στον Παγκαλαβρυτινό. Όλοι μαζί χωρίς εγωισμούς, ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε για τον τόπο μας τα καλύτερα, τα περισσότερα. Κάνω έκκληση στα διοικητικά συμβούλια αντί να διατηρούμε καρέκλες κενές περιεχομένου να ενωθούμε όλοι μαζί στον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο».

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Στο νέο Δ.Σ. εκλέγονται οι,
Αθανάσιος Φραντζής του Νικολάου Υπ. Υπουργείου Οικονομικών,
Στέλλα Πανουτσακοπούλου του Γεωργίου δικηγόρος,
Δημήτριος Μαντάς του Λάμπρου ιδ. υπάλληλος,
Αικατερίνη Ασημακοπούλου του Κων/νου επιχειρηματίας,
Γεωργία Χασαποπούλου του Σταμάτη ιδ. υπάλληλος,
Γεώργιος Αγγελόπουλος του Παναγιώτη Υπαλ. Νομαρχίας,
Δήμητρα (Μιμίκα) Λιναρδάτου του Κων/νου Έμπορος,
Ελένη Τζουμάκα Λαγουμιτζή του Δημητρίου Συνταξιούχος Δημοσίου,
Ευγενία Σερέτη του Ανδρέα Ιδ. Υπάλληλος,
Χαράλαμπος Λεβέντης του Παναγιώτη Δημ. Υπάλληλος,
Άννα Ζίγκηρη του Γεωργίου Καθηγήτρια,
Σοφιανοπούλου Ιωάννα του Χρήστου Συνταξιούχος Δημοσίου
Φράγκου Κωνσταντίνα του Βασιλείου επιχειρηματίας,.

Στην Ε.Ε. εξελέγησαν οι,
Αντωνίος Πετρόπουλος του Βασίλειου,
Λεωνίδας Γκοτσόπουλος του Αντωνίου και
Βασίλειος Σταθούλιας του Παναγιώτη.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η αθρόα προσέλευση των μελών του Συλλόγου στη συνέλευση που διεξήχθη σε κλίμα ομοψυχίας, εμπιστοσύνης και ομόνοιας, ήταν το «επισφράγισμα» της αναγνώρισης των προσπαθειών και της προσφοράς όλων των προηγούμενων χρόνων, όπου ο Σύλλογος κατάφερε να διευρύνει τις δραστηριότητές του και να καταξιωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς φορείς σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Με την έναρξη της συνέλευσης έγινε η εκλογή του προεδρείου. Πρόεδρος ανέλαβε ο Κώστας Ασημακόπουλος.

Αφού έγινε ο απολογισμός δράσης του απερχόμενου Δ.Σ. τα μέλη του Συλλόγου ενέκριναν ομόφωνα και τον οικονομικό απολογισμό. Ακολούθησε συζήτηση και τα μέλη κατέθεσαν προτάσεις. Μεταξύ των ομιλητών, ήταν ο κ. Ασημακόπουλος, η Μ. Μασσαρά, ο Ν. Σακελλαρόπουλος, ο Αργ. Αγγελόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, Χρ. Χαμακιώτης. Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις δράσεις του Συλλόγου και συνεχάρησαν το απερχόμενο Δ.Σ.
Ακολούθως ο απερχόμενος πρόεδρος αναφέρθηκε εκτενώς σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των χορευτικών τμημάτων, τα οποία με τις παρουσιάσεις τους εντός και εκτός Ελλάδος μας έχουν κάνει υπερήφανους.

«Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος προσαρμόζει πάντα τις δραστηριότητές του στις ανάγκες της κάθε εποχής, γι’ αυτό και έχει καταφέρει να μετρά σήμερα αισίως, 137 χρόνια διαρκούς παρουσίας και δράσης. Είμαστε ικανοποιημένοι από τα μέχρι τώρα, χωρίς να σταματάμε την προσπάθεια να γίνουμε ακόμη καλύτεροι», είπε ο κ. Φραντζής.

Τέλος την ερχόμενη Τετάρτη θα συνεδρίαση το νέο συμβούλιο για την εκλογή προεδρείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...