Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Με πανηγυρικό τρόπο γιορτάστηκαν τα Εισόδια στον Τριπόταμο Τήνου

Με πανηγυρικό τρόπο γιόρτασε η Ενορία του Τριποτάμου Τήνου την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010, τη μνήμη των Εισοδίων της Παναγίας και την αφιέρωσή της στο Ναό της Ιερουσαλήμ, από τους γονείς της Ιωακείμ και Άννα. 


Ο αξιαγάπητος εφημέριος του Ναού των Εισοδίων Τριποτάμου π. Σπυρίδων Φώσκολος, μαζί με τον Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου π. Γεώργιο Φανερό και άλλους ιερείς της Εκκλησίας της Τήνου, συλλειτούργησαν και δόξασαν τον Κύριο για τα μεγαλεία Του και τις χάρες που μας δωρίζει. 


Συμπροσευχήθηκε συμμετέχοντας στο ψαλτήρι και ο Καθολικός Εφημέριος του Αγίου Ιωάννου Κώμης π. Νικόλαος Ψάλτης. Ευλαβείς πιστοί από όλα τα χωριά της Τήνου και τη Χώρα, Ορθόδοξοι και Καθολικοί, όπως συμβαίνει στα περισσότερα πανηγύρια της Τήνου, παραβρέθηκαν και γιόρτασαν όλοι μαζί την μεγάλη Θεομητορική γιορτή των Εισοδίων.

Η αυλή του ναού και οι γύρω χώροι κατά τη λήξη της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, ήταν γεμάτοι από καλεσμένους ευλαβείς πιστούς, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στα σπίτια των ευγενικών κατοίκων του Τριποτάμου και του αδελφικού γειτονικού χωριού Σμπεράδου που συνεόρτασε μαζί τους. Αρχές της Τήνου παρούσες, συμμετείχαν στη χαρά των κατοίκων του Τριποτάμου. Όμορφα πατροπαράδοτα έθιμα, αγάπες και συμφιλίωση των Ανθρώπων που συμμετέχουν σ΄ αυτά. Παρούσα και η τηλεόραση “tinos tv”.

Δείτε φωτογραφίες από την εορτή εδώ.
Νίκος Φώσκολος       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...