Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ζευγάρι κρατούσε αιχμάλωτη 23χρονη και την εξέδιδε

Μαρτυρικές στιγμές ζούσε επί ενάμιση μήνα μία κοπέλα από τη Λιθουανία, την οποία κρατούσε φυλακισμένη σε σπίτι στο Ηράκλειο Κρήτης ένα αδίστακτο ζευγάρι Αλβανών. Η άτυχη κοπέλα κατάφερε να το «σκάσει» από το κολαστήριό της και κατήγγειλε στην αστυνομία τα βασανιστήριά της.

Οπως είπε η άτυχη 23χρονη, από τις 17 Μαρτίου μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα που «δραπέτευσε», ένας 44χρονος και μία 30χρονη την ανάγκαζαν να εκδίδεται σε δεκάδες πελάτες έναντι ποσού που κυμαινόταν από 40 έως και 50 ευρώ. Παρά τα συνεχή παρακάλια της 23χρονης να βάλουν ένα τέλος στο μαρτύριό της, οι δύο Αλβανοί συνέχιζαν απτόητοι να της φέρνουν πελατεία, ενώ παράλληλα την ξυλοκοπούσαν άγρια και την απειλούσαν πως αν δεν τους υπάκουγε θα τη σκότωναν.

Μην μπορώντας να αντέξει άλλο τη φρίκη που ζούσε, η νεαρή γυναίκα «οπλίστηκε» με θάρρος και αποφασιστικότητα και τελικά κατάφερε να διαφύγει από το σπίτι που είχε μετατραπεί σε φυλακή της και πήγε «γραμμή» σε ένα μπαρ της πόλης όπου εργαζόταν το μοναδικό άτομο που γνώριζε. Εκεί την αναζήτησε και το ζευγάρι των Αλβανών που προσπάθησε να την υποχρεώσει με τη βία να τους ακολουθήσει.

Η κοπέλα αντέδρασε και άρχισε να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια. Οταν οι δύο αλλοδαποί κατάλαβαν ότι ήταν αδύνατον να την πάρουν μαζί τους, άρχισαν να την κλοτσούν και να τη γρονθοκοπούν αλύπητα, με αποτέλεσμα η 23χρονη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια κατέληξε στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλε το ζευγάρι των Αλβανών, το οποίο αναζητείται από τις αρχές. ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...