Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ραγδαίες εξελίξεις στον Συνασπισμό της Πρέβεζας

Παραιτήθηκαν τα 10 από τα 15 μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής!
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Συνασπισμό της Πρέβεζας αφού κατά την διάρκεια της προχθεσινής θυελλώδους συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Βίτσα, παραιτήθηκαν τα 10 από τα 15 μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής.


Το κλίμα ήταν από καιρό βαρύ και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η δημιουργία νέας Δημοτικής Κίνησης ενάντια στην Δημοτική Ομάδα που ηγήθηκε του Δήμου της Πρέβεζας τα τελευταία 8 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα παραιτηθέντα μέλη άσκησαν έντονη κριτική στο μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Ευκλείδη Τσακαλώτου όσο και στο μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος Βασίλη Πριμηκήρη οι οποίοι -όπως τονίστηκε- όχι μόνο έδειξαν ανοχή αλλά σε κάποιες περιπτώσεις υποστήριξαν κιόλας τις κινήσεις της συγκεκριμένης ομάδας.


Οι παραιτηθέντες δεν δίστασαν να κάνουν λόγο για καταστρατήγηση των εννοιών της συντροφικότητας , της αλληλεγγύης και της κομματικής δεοντολογίας ενώ εντός των επόμενων ωρών θα εκδόσουν ανακοίνωση εξηγώντας επακριβώς τους λόγους που τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή.


Ανάμεσα στα 10 άτομα που παραιτήθηκαν από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Συνασπισμού είναι ο Γραμματέας Δήμητρης Ντάγγας και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας ο οποίος πάντως δεν συμμετείχε στην συνεδρίαση.


Μάλιστα όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει τις εξελίξεις αρνήθηκε να πει οτιδήποτε παραπέμποντας στην τελευταία συνέντευξη τύπου που παραχώρησε όταν ανακοίνωσε την απόφασή του να μην διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο.Το σίγουρο είναι ότι ο Συνασπισμός δεν πρόκειται να στηρίξει καμία υποψηφιότητα για τον Δήμο της Πρέβεζας ενώ το ρήγμα που δημιουργήθηκε είναι τόσο βαθύ που όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του κόμματος είναι πολύ δύσκολο να γεφυρωθεί.

Αναρτήθηκε από epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...