Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ



Η φωτογραφία είναι από κολώνα φωτισμού στον παραλιακό δρόμο του λιμανιού της Πάργας , δέκα μέτρα από την προβλήτα, και για περισσότερο από μία εβδομάδα μας δείχνει την Εγκληματική αδιαφορία που κυριαρχεί σε όλες τις Υπηρεσίες στην Πάργα.
1) Για Δημαρχείο ούτε λόγος , χάσανε και την έδρα τους πήραν και το όνομα του Δήμου και έχουν βάλει μαύρες πλερέζες και με κατεβασμένα αυτιά κλαίνε την μοίρα τους αφού δεν έχουν πλέον καμιά τύχη από τους Καναλακιώτες στον Νέο Δήμο.
2) Το λιμενικό Ταμείο, που είναι αρμόδιο, εδρεύει στην Πρέβεζα .
3) Το Αστυνομικό τμήμα με το Λιμεναρχείο κάνουν μόνον υπηρεσία Γραφείου δηλαδή τηλεόραση ,φραπέ κλπ κατά κανόνα δεν περιπολούν ούτε Μία (1) φορά την ημέρα στον παραλιακό δρόμο αλλά και αν υπάρξει και καμιά εξαίρεση στον κανόνα δεν βλέπουν δεν μιλάνε και το κυριότερο ΔΕΝ ακούνε, και ο νοών νοήτο.
Τα καλώδια ,δεν ξέρω αν φαίνονται καλά στην φωτογραφία, έχουν κοπεί σε δύο –τρία σημεία και ενωθεί πρόχειρα με ταινία.Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη να καποιος πάθει Ηλεκτροπληξία αφού από το σημείο περνούν καθυμερινα χιλιάδες άνθρωποι και φυσικά και παιδιά.Να παρακαλάνε να μην είναι κανένας τουρίστας ‘’ασφαλισμένος’’ και τότε, όπως άλλες φορές έγινε, θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...