Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Πρέβεζα: Για δεύτερη μέρα "άδεια" γραφεία στην ΔΟΥ Φαναρίου


Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η ΔΟΥ Φαναρίου δεν εξυπηρετεί τους φορολογούμενους πολίτες μιας και δεν υπάρχουν υπάλληλοι.
 
Η δυναμικότητα της συγκεκριμένης ΔΟΥ σε υπαλληλικό προσωπικό είναι αυτή τη στιγμή 4ων ατόμων εκ των οποίων ο ένας είναι ο προϊστάμενος ενώ δύο από αυτούς βρίσκονται σε αναρρωτική άδεια και ο τρίτος υπάλληλος είναι με απόσπαση ο οποίος επιστρέφει από Δευτέρα στην οργανική του θέση.
 
Η ΔΟΥ Φαναρίου που εξυπηρετεί ένα μεγάλο κομμάτι του Νομού Πρέβεζας την στιγμή αυτή είναι ανίκανη να φέρει εις πέρας φορολογικές υποθέσεις και να εξυπηρετήσει τους φορολογούμενους πολίτες της περιοχής.Η αγανάκτηση των πολιτών είναι τόσο μεγάλη που πολλές φορές, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν φτάσει στα άκρα δημιουργώντας μικροεπεισόδια. 
 
Δεν έχουν διστάσει κάποιοι ακόμα και να απειλούν τους λίγους αυτούς υπαλλήλους και εκτός υπηρεσίας, αναγκάζοντας τους να αλλάξουν μέχρι και τα νούμερα από τα κινητά τους τηλέφωνα, μιας και οι πληροφορίες μας λένε ότι πολλές ήταν οι φορές που εργάζονταν υπό την διακριτική παρακολούθηση της αστυνομίας.
 
Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες, ότι ο νυν προϊστάμενος της ΔΟΥ στις 31 Αυγούστου θα υπέβαλε την κατά νόμο δεύτερη αίτηση λύσης υπαλληλικής σχέσης και θα έβγαινε στην σύνταξη. Παρόλα αυτά όμως δεν το έπραξε και παραμένει στην θέση του...
 
Πλέον η κατάσταση είναι τραγική και από την Δευτέρα ολόκληρη ΔΟΥ θα είναι μόνο με έναν υπάλληλο εάν δεν γίνουν άμεσα και γρήγορα οι ανάλογες ενέργειες από τους αρμόδιους.

pamepreveza

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...