Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Πήδηξε από το μπαλκόνι κι έσωσε τρία μικρά παιδιά από τις φλόγες


Δεν δίστασε λεπτό: Πήδηξε από το διπλανό μπαλκόνι σε φλεγόμενο διαμέρισμα και έσωσε τρία παιδιά 3, 6 και 8 ετών, τα οποία βρίσκονταν στο σπίτι που είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Χθες στις 6.30 το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για την εκδήλωση φωτιάς, σε διαμέρισμα νοτιοδυτικά της Λαμίας στην περιοχή Παγκρατίου.

Από το διαμέρισμα έβγαιναν πυκνοί καπνοί και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι στο διαμέρισμα υπήρχαν τρία ανήλικα παιδιά ενώ οι γονείς τους εκείνη τη στιγμή απουσίαζαν από το σπίτι (μα που τα αφήνετε μόνα τους;).

Για το λόγο αυτό οι πυροσβέστες μετέφεραν ειδικό μηχάνημα για να επιχειρήσουν τον απεγκλωβισμό των τριών παιδιών.

Στο μεταξύ όμως, ένας γείτονας ο οποίος είδε τους καπνούς, γνωρίζοντας ότι οι γονείς των παιδιών δεν ήταν στο σπίτι, τόλμησε να περάσει από διπλανό μπαλκόνι στη βεράντα του σπιτιού και έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά, έβγαλε με ασφάλεια τα παιδιά από το φλεγόμενο σπίτι.

Ετσι, όταν λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν εκεί τα οχήματα της Πυροσβεστικής, περιορίστηκαν να σβήσουν τη φωτιά από το διαμέρισμα αφού τα τρία ανήλικα παιδιά βρίσκονταν σε ασφαλές σημείο έξω από την πολυκατοικία, με εμφανή όμως τα σημάδια του τρόμου από το σοκ που υπέστησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...