Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ισόβια για τη φονική βεντέτα

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Ηρακλείου στον 27χρονο Γεώργιο Μπονατάκη από τα Περβολάκια Κισσάμου για το φόνο του 25χρονου Ξενοφώντα Κουκουλά, τον Μάρτιο του 2009.
Επίσης σε κάθειρξη 10 ετών καταδικάστηκε ο αδελφός του, Μανόλης, 37 ετών, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.  γιατί μετά το φόνο, επιτέθηκε στη μητέρα και στο γαμπρό του θύματος μέσα στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, τραυματίζοντας τους σοβαρά.
Ο πρώτος καταδικάστηκε επιπλέον σε δεκαετή κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ατόμων από την πλευρά του θύματος που βρισκόταν στο ίδιο σημείο.
Το  περιστατικό σημειώθηκε σε αγροτική περιοχή, όπου βρισκόταν μέλη της οικογένειας του θύματος και έκαιγαν λιόκλαδα για να καθαρίσουν το χωράφι τους. Οι καπνοί ενόχλησαν την οικογένεια των Μπονατάκηδων και ακολούθησαν διαπληκτισμοί με αποκορύφωμα να φτάσουν και άλλα άτομα εκεί και να γίνει χρήση όπλων.
Σύμφωνα με την εισαγγελέα της έδρας, το θύμα βλήθηκε ενώ αποχωρούσε από τον τόπο του επεισοδίου. Οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι βρίσκονταν σε άμυνα και ότι το θύμα πυροβόλησε πρώτο εναντίον τους, γεγονός που έκανε τον μικρότερο αδελφό να ανταποδώσει τα πυρά στα τυφλά χωρίς να σημαδεύει. Τα όπλα πάντως δεν βρέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...