Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Επαθε αμνησία από την άγρια κακοποίηση


Σοκ στη Ροδόπη από πρωτοφανή υπόθεση κακοποίησης γυναίκας, η οποία νοσηλεύεται σε ίδρυμα κακοποιημένων γυναικών στη Θεσσαλονίκη σε τραγική κατάσταση, αφού από το σοκ έπαθε μέχρι και αμνησία.

Ολα άρχισαν την περασμένη εβδομάδα, όταν άγνωστο άτομο τηλεφώνησε στην αστυνομία και έκανε λόγο για ομαδικούς βιασμούς και συνεχείς σωματικές κακοποιήσεις στη συγκεκριμένη κοπέλα, η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός σε διάφορα σπίτια της Μαρώνειας Ροδόπης. Πράγματι, η γυναίκα βρέθηκε σε πολύ κακή κατάσταση, αλλά μέχρι στιγμής δεν.είναι σε θέση να διαφωτίσει τις έρευνες, αφού έχει βυθιστεί στη σιωπή.

Οπως ανακοίνωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Κομοτηνής, Ηρακλής Χατζηνέστωρος: «Η 36χρονη ήρθε το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο, όπου εξετάστηκε από την ψυχίατρο και διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αμνησία λόγω της έντονης κακοποίησης. Οπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, υπέστη πολλαπλούς βιασμούς».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μαρώνειας Χρήστος Παπανικολάου αναφέρει «Ακούγονται τόσες ανακρίβειες και θίγονται άτομα, αλλά και ολόκληρη η περιοχή. Η κοπέλα έχει πράγματι ψυχολογικά προβλήματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα ομαδικού βιασμού».

Οι αστυνομικές αρχές, στο μεταξύ, περιμένουν να συνέλθει η 36χρονη προκειμένου να της πάρουν κατάθεση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς από τους συγγενείς της δεν έχει προχωρήσει σε καταγγελίες ή μηνύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήδη νοσηλεύεται σε ίδρυμα της Θεσσαλονίκης, όπου με δυσκολία τρώει. Οπως εκτιμούν οι γιατροί, θα περάσουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να ξεπεράσει το σοκ και να μπορέσει να μιλήσει, ενώ θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα εξάμηνο για να αποκατασταθεί ψυχολογικά.
espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...