Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Υπεγράφη η σύμβαση για τη γέφυρα στην επαρχιακή οδό Μάραθος-Φόδελε


Τη σύμβαση για την κατασκευή της γέφυρας στην επαρχιακή οδό Μάραθος-Φόδελε, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ υπέγραψε η νομάρχης Ηρακλείου, Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη. Η γέφυρα θα κατασκευαστεί στο σημείο όπου η επαρχιακή οδός Μάραθος-Φόδελε, συναντάει ρέμα.
Σύμφωνα με τη Νομαρχία Ηρακλείου, η απαιτούμενη μελέτη οδοποιΐας, η οποία προβλέπεται η κατασκευή της γέφυρας έχει συνταχθεί και εγκριθεί, καθώς και η απαιτούμενη στατική μελέτη για την κατασκευή της γέφυρας, η οποία προβλέπει γέφυρα δύο κατευθύνσεων με μία λωρίδα κυκλοφορίας η κάθε μία και πεζοδρόμια σε κάθε μία κατεύθυνση, καθώς και όλες τις τεχνικές εργασίες επιχωμάτωσης, στράγγισης, εργασίες μονώσεων, κ.λπ. Η γέφυρα ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση των στηθαίων ασφαλείας, των αρμών διαστολής, καθώς και με την κατασκευή του απαιτούμενου ασφαλτοτάπητα.
Πριν από την κατασκευή της γέφυρας προβλέπεται η απαιτούμενη εκσκαφή για τη διαμόρφωση της κοίτης του ρέματος τόσο στην περιοχή του τεχνικού, όσο και κατάντη σε όσο μήκος απαιτείται για τηνσωστή απορροή.
Στο πλαίσιο του έργου «Δρόμος Μάραθος - Φόδελε (Κατασκευή Γέφυρας)» θα γίνουν όλες οι εργασίες για την κατασκευή της γέφυρας σύμφωνα με τις Ο.Μ.Ο.Ε. την εγκεκριμένη μελέτη και με τις υποδείξεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Ηρακλείου όπου απαιτούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...