Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Στην προβλήτα της Θήρας μετά της Κάσου προσέκρουσε το «Πρέβελης»


Στην προβλήτα του Αθηνιού στη Θήρα προσέκρουσε χθες στις 4:10 μ.μ. με τη δεξιά πλευρά του και σε ύψος 1,70 μέτρων από την ίσαλο γραμμή το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Στην προβλήτα του Αθηνιού στη Θήρα προσέκρουσε χθες στις 4:10 μ.μ. με τη δεξιά πλευρά του και σε ύψος 1,70 μέτρων από την ίσαλο γραμμή το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Πρέβελης», το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Ρόδος - Κάρπαθος - Κάσος - Σητεία = Ηράκλειο - Θήρα - Μήλος - Πειραιάς με 133 επιβάτες. Από την πρόσκρουση δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί.
Οπως ανακοινώθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο μετά τη σχετική έγκριση που έλαβε το πλοίο απέπλευσε για τη συνέχιση του ταξιδιού του με 12 επιβάτες για Μήλο και 171 επιβάτες για Πειραιά.
Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 3 παρά 10 τα ξημερώματα το πλοίο με 99 επιβάτες προσέκρουσε στην προβλήτα του λιμανιού της Κάσου. Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο από αυτήν την πρόσκρουση έφυγε λίγο χρώμα από το ζωνάρι του πλοίου, περίπου 1,5 μέτρο πάνω από την ίσαλο γραμμή. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί., το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Ρόδος - Κάρπαθος - Κάσος - Σητεία = Ηράκλειο - Θήρα - Μήλος - Πειραιάς με 133 επιβάτες. Από την πρόσκρουση δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί.
Οπως ανακοινώθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο μετά τη σχετική έγκριση που έλαβε το πλοίο απέπλευσε για τη συνέχιση του ταξιδιού του με 12 επιβάτες για Μήλο και 171 επιβάτες για Πειραιά.
Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 3 παρά 10 τα ξημερώματα το πλοίο με 99 επιβάτες προσέκρουσε στην προβλήτα του λιμανιού της Κάσου. Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο από αυτήν την πρόσκρουση έφυγε λίγο χρώμα από το ζωνάρι του πλοίου, περίπου 1,5 μέτρο πάνω από την ίσαλο γραμμή. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...