Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει το νιόπαντρο ζευγάρι,

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ένα νιόπαντρο ζευγάρι, το οποίο βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένο σε αλσύλλιο στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς, όπου είχε πάει για ταξίδι του μέλιτος.

Το απίστευτο περιστατικό, που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία του φιλόξενου νησιού, συνέβη το βράδυ της Κυριακής. Ενας περαστικός εντόπισε λίγα μέτρα μακριά από τη γέφυρα Δεβοσέτου αιμόφυρτους τον νεαρό άνδρα και τη σύζυγό του και αμέσως κάλεσε την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι μελλόνυμφοι μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Αργοστολίου με βαριά θλαστικά τραύματα σε όλο τους το σώμα και κυρίως στο κεφάλι. Επειδή όμως στο νοσοκομείο δεν λειτουργεί αξονικός τομογράφος και η κατάσταση της υγείας του ζευγαριού ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, χθες τα ξημερώματα στήθηκε αερογέφυρα ζωής για τη μεταφορά τους στην Αθήνα.

Αεροσκάφος C-130 μετέβη στο νησί, τους παρέλαβε και τους μετέφερε στην Αθήνα. Ο άντρας νοσηλεύεται στο Θριάσιο, ενώ η σύζυγός του στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας». Στο πλευρό τους έχουν συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να πιστέψουν πώς από τη μια στιγμή στην άλλη τα νέα παιδιά από την απόλυτη ευτυχία βρέθηκαν στο κατώφλι του θανάτου.

Την ίδια στιγμή στην Κεφαλλονιά οι διωκτικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών της δολοφονικής αυτής επίθεση Σύμφωνα με την Ασφάλεια, οι μελλόνυμφοι επέλεξαν για γαμήλιο ταξίδι την Κεφαλλονιά, καθώς ο άντρας δούλευε πριν από αρκετά χρόνια ως λογοθεραπευτής στο ορφανοτροφείο και είχε ωραίες αναμνήσεις από το νησί.

Το βράδυ της Κυριακής, αφού έφαγαν σε γνωστή ταβέρνα, φαίνεται πως αποφάσισαν να κάνουν μια ρομαντική βόλτα στη γέφυρα, η οποία καταλήγει στο αλσύλλιο, για να δουν από μακριά τη φωτισμένη πόλη. Οπως λένε οι κάτοικοι, η εικόνα από το συγκεκριμένο σημείο είναι μοναδική. Ομως από τότε που έκλεισε η γέφυρα και απαγορεύτηκε η διέλευση των αυτοκινήτων το σημείο έγινε ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς είναι απόμερο και συγκεντρώνονται εκεί «περίεργα» άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε Ελεύθερα την απόψή σας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...